perjantai 4. tammikuuta 2013

Yllätys lomalla ollaan!

Moro!

Tänä aamuna sitten lähdettiin miehen järjestämälle yllätys viikonloppulomalle. Hän kirjoitti lapulle mitä minun pitää pakata mukaan. Listalla olivat uikkarit, parit vaihtovaatteet sekä vähän paremmat vaatteet. Olin innoissani yllätyksestä joten en kysellyt tai yrittänyt selvittää määränpäätä. 

Tänään tosiaan sitten mentiin Kokkolan juna-asemalle ja tiesin että junalle lähtee klo 10.30. Vilkaisin lähtevien junien tauluun ja klo 10.30 junan määränpäänä oli Oulu. Minulla oli kutina kylpylä lomasta joten veikkaisin miehelle että Oulun Edeniinkö tässä ollaan menossa. Ja niinhän se tosiaan oli! Hän oli varannut meille allergia huoneen puolihoidolla. IHANAA!! 

Hypättiin siis junaan ja reippaan tunnin päästä oltiin Oulussa. Mieheni on hieman nörtti, joten meidän piti ensi töiksi Ouluun tullessa mennä käymään Fantasia Linna pelikaupassa :) Minä puolestani halusin stockmanille. Mitään en kylläkään ostanut, mutta kun sunnuntaina lähdetään on ehkä pakko kurvata vielä sen kautta. Mainostivat ainakin olevansa loppiaisena auki. 


Sitten hypättiin taksiin ja ajeltiin Edeniin. Heti kun päästiin respaan kysäistiin vapaina olevia hoitoaikoja. Koko perjantai täynnä, mutta sattumalta 5 min päästä oli kaksi 25 min hieronta aikaa. Sitten mentiin vauhdilla hoitolaan ja loma saattoi alkaa! Minä otin aromahieronnan ja muru otti klassisen hieronnat. Ja kyllä oli ihanaa. Sitten kirjauduttiin huoneeseen ja lähdettiin uimaan. Käytiin roomalais-iiriläisessä sekä turkkilaisessa saunassa. Tohdein jopa käydä 15 asteisessa ulkouima-altaassa. Oli tosi virkistävää. Sitten pesuun kautta syömään. Hupsista vaan nukahdettiin molemmat kuudelta. Minä heräsi sopivasti kahdeksaksi kun voice of Finland alkoi. Hitsi kun oli taas huikeita laulajia! Nyt ei sitten paljon uneta.

Muru lähti nappaamaan ilta myssyn josko sen jälkeen uni maistuisi. Innolla odottelen huomista. Olen varannut itselleni intialaisen päähieronnan 25 min ja hot stone hieronnan 50 min. Täällä on myös huomenna illalla kynttiläuinti ja kylpylä on auki puoleen yöhön. Siellä on myös jonkinlainen rentoutushetki. Kyllä on ihana irtautua hetkeksi lapsiperheen arjesta! 

Ihanaa viikonloppua myös teille ja hellikää toisianne!

P.S: yksi juttu vähän tympii, nimittäin koko Oulu kuhisee venäläisiä. Sinänsä kiva kun tuovat rahansa Suomeen, mutta kyllä ne on niin ylimielistä ja olevinaan..Niin ja pahoittelen kirjoitusvirheitä. iPad korjaa sanat ja en aina huomaa! 

Terveisin
Fanni Pauliina

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa ouluun :D Ja tosiaan oulu kuhisee tällä hetkellä venäläisiä, kauppakeskuskin oli eilen ihan täynnä venäläisiä kun käytiin ruokakaupassa. Mukavaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanalta lomalta kuullostaa! Ihana mies sinulla ♥

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa ouluun minunkin puolesta :D

  Ihanan kuuloinen pieni loma teillä! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ihanaiset! <3

  Ihana loma oli venäläisistä huolimatta! Nyt jaksa taas reippaasti alottaa uuden vuoden kujeet :)

  VastaaPoista