sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusia partylite juttuja

Moro heippa vaan!

Nyt sain siivottua huushollin niin hyvään siivoon että kehtaa ottaa jopa kuviakin :)

Partyliteltä on tullut kaikkia uusia kivoja somisteita sekä tuoksuja! 
Uusimman kuvaston voit käydä selailemassa TÄSTÄ.

Yhdet lemppareistani ovat nämä Lootuksenkukka somisteet jossa voi poltella tuikkuja tai votiiveja. Niitä tulee paketissa kaksi. Tällä hetkellä ne koristavat meidän ruokasalin pöytää. Näissä tuoksuna Provencen yrtit.
Tämä on ehdoton suosikkini kevät kuvaston uutuuksista. Puutarhakeidas- somiste. Sisällä minulla glolite kaksisydänkynttilä tuoksuna kurkku, inkivääri ja minttu. Väri on niin ihana ja se inspiroikin minua kevään sisustuksessani. Meillä tulee korostusväriksi teksiileihin mintunvihreä :)
Tällaista tänään. Huomenna sitten alkaisi taas arki. Nyt on mulla jotenkin puhti pois. Täytyy saada energiat jotenkin liikkeelle.

Mukavaa viikkoa! 

Terveisin

Fanni Pauliina

6 kommenttia:

 1. Ihania kynttiläjuttuja! Upean värisiäkin!

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi partyliten fani :) Tuotteita on jo aikalailla, viimeisin ostokseni on kauniit linjat kynttilätrio sekä violetit votiivit tuoksuttomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniista linjoista minulla onkin tulossa tällä viikolla yksi postaus. Violetti on ihana <3 Votiivit on ihan mun lempi kynttilöitä :)

   Poista
 3. <3 Lootuksenkukat <3
  Aivan sanoin kuvailemattoman ihana loisto tuikkivan palaessa levittyy terälehtiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä! Ja sitten se kynttilänväri hohtaa ihanasti. Ja minusta on niin kivaa että niissä voi polttaa votiivejakin :D Mulla on nyt tammikuu aika hiljaista. Yhdet kutsut olen käynyt pitämässä. Täytyisi markkinoida jotenkin enemmän sisustuskutsuina kuin kynttiläkutsuina :) Miten sulla on mennyt?

   Poista