keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kevättä rinnassa!

Morientes!

Lomalta palauduttiin sunnuntaina ja arki alkoi. Nyt on vasta keskiviikko ja olen ihan puhki! Viikonloppuloma Oulun Edenissä oli oikein paikallaan ja ihana. Suosittelen paikkaa lämpimästi muillekkin :)

Nyt on tullut sellainen olo sisustusrintamalla että kaipaan väriä. Minulla on ollut tunne tummanvihreästä tai turkoosista. Pinkki ei nyt jostain syystä innosta ollenkaan. Tänään katselin henkkiksen uutta valikoimaa ja bing siinä se oli mintunvihreä! Täydellinen väri. En halua liian näkyvää väriä, mutta jotain kuitenkin. Eli meillä on olkkarissa tehostevärinä mintunvihreä! :) Olen oikein tyytyväinen tästä väristä, mutta katsotaan miltä näyttää kun paketti tulee.
Kollaasissa:

Tyynynpäälliset vain 4,95 e/kipale joten ei haittaa vaikka ei innostaisikaan kauaa.
New Yourk Lounge sarjaan oli myös fleece torkkupeitto ja senkin hinta vain alta 10.
Tilasin myös keittiöön uusia keittiöpyyhkeitä sekä jo vähän ennaltakatsellen soman värisiä servettejä tyttären 2-vuotis synttäreitä varten, jotka ovat kylläkin vasta kesäkuussa.

Blogini siirtyy Casablogeihin helmikuun alkuun mennessä. Epäröin kyllä liittymistä tosissaan kun huomasin muutaman blogin eronneen, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen että tässä on mahdollisuus päästä rakentamaan jotain uutta ja innovatiivista. Halusin ottaa haasteen vastaan! Innolla odotan tulevia haasteita ja uutta työympäristöä. Makeeta päästä omien suosikkiblogien naapureiksi! :) Ajatella kun vasta vajaa vuosi sitten aloitin bloggaamisen, että se palkitsisi jo näin pian! Tämä on hieno harrastus ja toivottavasti pysytte mukanani vaikka osoite vaihtuukin, sillä sisältö pysyy kyllä samana!

Oikein ihanaa loppuviikkoa toverit!

Palaillaan!

Terveisin 

Fanni Pauliina

16 kommenttia:

 1. Voih, nuo tekstiilit ovat niin ihanan värisiä! Niitä olen myös harkinnut itsekin.. Hmm.. onkohan se ihan meidän väri.. Se selvinee vain kokeilemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan että ne kotiutuvat ja olivat vielä kertakaikkisesti niin edullisiakin! :) Minusta tuo mintunvihreä tuntuu nyt jotenkin aivan ihanalta. Sitä väriä on paljon Partylitelläkin. Täytyykin tehdä postaus uusista tuotteista :)

   Poista
 2. Ihanan keväisiä tektiilejä! Jotain piristystä täytyy tännekin hankkia. :)

  Ja onnea Casablogeihin siirtymisestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Toivottavasti tekstiilit olisivat yhtä herkullisia luonnossa kuin kuvissakin :)

   Poista
 3. Piristävän näköisiä kuoseja! Ihastuin heti raitatyynynpäällisiin, täytyy vilkaista tännekin muutama piriste kevääksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kun hintakin oli niin älyttömän huokea :)

   Poista
 4. Mahtavaa saada sut joukkoomme!!<3
  Mulla ei ole Casasta mitään negatiivista sanottavaa enkä todellakaan ole sieltä lähdössä minnekkään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Niina <3 Innolla tulen teidän joukkoon! Asioilla on aina kaksi puolta niin kuin sanotaan! :)

   Poista
 5. Onnea Casablogeista! =)

  Ihania kevätvärejä! Kunpa keksikin meidänkin olkkariin jonkun värin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tiedä vaikka sinunkin blogisi sieltä vielä löytyy! :) Väittäisin että teille vois istua aika kivasti myös nuo mintunvihreät tyynyt :)

   Poista
 6. Uusi lukija ilmottautuu :):) Kaunista :)

  -S-

  VastaaPoista
 7. Saanko kysyä, miksi koet että tuo kyseinen portaalipaikka on sinulle jokin palkkio? Heillä ei ole mainostajia, ei yhteistyökumppaneita, ei palkkiota bloggaajille... Miksi haluat sinne siirtyä?
  T: Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mia!

   No ehkä olen sen verran jalat maassa ihminen. Kun aloin vuosi sitten bloggaamaan lähdin vain huvikseni kokeilemaan, että minkälaista hommaa tämä on. En siis missään nimessä ole missään vaiheessa uskonut että voisin hyötyä bloggaamisesta tai että blogini saisi näin paljon aktiivisia lukijoita. Kun Casablogit avattiin syksyllä ajattelin, että olisipa mahtavaa jos minunkin pikkuinen blogini joskus pääsisi sinne. Sitten kun sain s.postia vajaa kuukausi sitten että blogini on kutsuttu casablogeihin meinasin pakahtua onnesta! :)

   Se että pääsen bloginaapureiksi niin hienojen ja suurten blogien kuten Oma Koti Valkoinen ja Sisustusunelmia on todellinen unelmien täyttymys. Olen otettu että minun blogini sopii heidän rinnalleen. Koen siis onnistumisen tunnetta omasa harrastuksestani.

   Sitten kun blogeja alkoi erota alkoi unelma vähän hiipua. Ajattelin ensin että ei niin moni bloggaaja voi olla väärässä ja että jotain kummaa tuossa täytyy olla. Otin yhteyttä Casablogeihin mistä sain selvitystä eroamisten syihin. Otin yhteyttä myös yhteen eronneeseen blogiin sekä yhteen blogiin joka jäi portaaliin. Tulin oman tutkimukseni jälkeen siihen tulokseen, että minä haluan ehdottomasti olla rakentamassa Casablogeja!

   Rahan takia en tätä tee, toki se on mukava lisä, mutta ei todellakaan syy bloggaamiselleni. Se on harrastus, kuin oma unelmien ja innovaatioiden päiväkirja. Joten en sure vaikka en tästä penniäkään saisi. Maalaistalon tyttönä on välillä ihan uskomatonta käsittää, että näin ihanasta hommasta voisi edes saada palkkiota! :)

   Eri mieltä olen kyllä kanssasi yhteistyökumppaneista. Kyllähän me kaikki Casablogien lukijat olemme nähneet, että bloggarit ovat saaneet upeita tuotteita ja aika lyhyessä ajassa. Joten ei voida väittää että heillä ei yhteistyökumppaneita ole. Ja ei ole kyse mistään markantalon tarjoustuotteista vaan laatukamasta. Olen iloinen jos pääsen esittelemään eri yritysten tuotteita. Jestas teenhän sitä sivutoimisena työnäni Partylite konsulttinakin.

   Joten lyhyesti vielä haluan siirtyä Casablogeihin, koska uskon saavani sieltä lisäintoa ja inspiraatiota bloggaukselle. Casablogien sivut ovat selkeät ja sopivat tyyliini. Haluan olla tekemässä positiivista ilmiötä muiden upeiden bloggareiden kanssa. Minulla on vahva tunne, että tämä on oikea ratkaisu ja haluan nähdä mihin tämä tie johtaa :)

   Kysykää toki lisää jos haluatte. Vastaan parhaani mukaan :)

   Poista
 8. Näin sinun kommentin Oma Koti Valkoisessa, ja tulin toivottamaan sinut tervetulleeksi :)

  Kirpparikeiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti <3 Ihanaa päästä sinun bloginaapuriksi <3

   Poista