perjantai 14. joulukuuta 2012

Valkoista ja hopeaa

Heissan!

Kyllä pitää kiirusta, että saa tämän vuoden opinnot selväksi, jotta saa sitten jäädä rennosti joululomailemaan. Koti on jäänyt paitsioon, enkä ole edes päässyt virittäytymään joulutunnelmaan.

Meidän joulu on tänä vuonna valko-hopeinen. Tuunasin hieman tuota meidän "ongelma"-seinää ja siitä tulikin ihan kivan näkönen kun laittoi oikeat tavarat hyllyyn :)
 Kaivoin esiin viime jouluna hankkimani sudenturkki torkkupeiton (ei aito)

 Tuunasin pikku kakkukuvut joulupalloilla ja karkeilla :)
 Pentikistä hankittu tuikkukippo kimaltelee kauniisti.

Valkoinen ja hopea <3

Ja minulla on aivan ihania uutisia! Sängynpääty saapui toissapäivänä ja se on niin upea, että pääsee ihan itku! Huomenna pyrin saamaan sen esittelyyn joten olkaahan kuulolla! :) Sen kaverina tuli myös Andrew Martinin krominen pyöreä pöytä jota en ole vielä kerinnyt avaamaan.

Tästä pääset katsomaan postaukseni sängynpäädyn hankkimisesta.

Mukavaa iltaa ja palaillaan!

Terveisin

Fanni Pauliina

12 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunista valko-hopeaa joulun tunnelmaa!
  Ihanaa viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanalta näyttää, kauniita kuvia ja tunnelmia! Mukava nähdä sängynpäätykuvia, jään odottamaan. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt laitoin postausta sängynpäädystä! :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! <3 en malta odottaa kuvia sängynpäädystä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköistä teillä! Ja ongelmaseinäkin on erittäin hyvä. :) Olen hieman kade sulle tosta kattolampusta, mutta en ole vielä päättänyt, että sopisiko se sitten kuitenkaan meidän sisustukseen... ;) Ja Pentikin timanttikynttiläkippoa olen myös ihaillut, viime viikolla olisin ostanut, mutta olivat loppuneet meidän liikkeestä... Mutta onneksi noita erilaisia kynttiläjuttuja (sattuneesta syystä) löytyy...

  VastaaPoista
 6. Hei Tea! Voi suosittelen kyllä lamppua! Se on kuitenkin sillälailla "väritön" että uskon että se sopii mihin tahansa sisustukseen :) Ja valaisee ihan törkeän hyvin! Harmi kun kynttiläkipot olivat loppuneet. Toivon kovasti että Partylitelle tulisi jotain köyhän miehen hopeisia tuotteita :) Tai timanttisia :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista