tiistai 6. marraskuuta 2012

Tuunausta ja Gantin käsipesuaine

Moro!

Viikko on taas potkaistu mukavasti käyntiin! Olo on kun uudella ihmisellä, kun kävin tänään kampaajalla värjäyttämässä juurikasvun pois.

Olen löytänyt ihan täydellisen talvitakin! Ja olen siitä niin onnellinen.
Sopivien ja mukavien vaatteiden löytäminen ei ole ihan piece of cake tällä vartalon muodolla, joten oli ihan mahtavaa löytää talvitakki! 

Ostin kokeeksi Gantin käsipesuainetta ja on muuten tosi hyvän tuoksuista! Suosittelen!
Tuunasin Partyliten Luovuus-hurricanen Riviera Maisonin nauhalla ja tuli jotenkin niin kivan jouluinen. Tähän tuotteeseen kuuluu myös teline johon saa laittaa kynttilän ja lasinen varjostin, joten siitä saa laitettua halutessaan myös lampun. Kynttilänä on Partyliten led-kynttilä jonka voi halutessaan virittää palamaan joko 5 tai 10 tunniksi ja sitten se sammuu itsestään. Nämä ovat olleet tosi mieluiset varsinkin kun ei tohdi aina polttaa kynttilöitä kun tuo meidän pikku neiti on niin vauhdikas.
Näihin tunnelmiin toivottelen teille oikein mukavaa loppu viikkoa!

Terveisin

Fanni Pauliina

10 kommenttia:

 1. Mistä löysit ihanaa Gantin pesuainetta? :-) Eilen itse ostin Gant home juttuja, kirjoittelen kun ehdin niin niistä blogiin :-) Ne on niin ihania! :-)

  Tuosta lasi jutusta tuli tosi kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin Kokkolan sisustusliike Zinnasta ja on kyllä tosi ihanan tuoksuista! :)

   Poista
 2. Gantit on ihania, jos rahapussi olisi hivenenkään suurempi, olisi meidän asunto varmasti vuorattu niiden tuotteilla (niin ja PartyLiten myös)... ja ihanasti sopii tuo Gantin nauha tuohon hurricaniin, näyttävä lopputulos yksinkertaisilla aineksilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja niin olisi kyllä meilläkin jos rahapussi antaisi periksi! :) Konsultin hommassa on se hyvä puoli että saa tuotteita puoli ilmaiseksi ja jos myy hyvin niin lahjaksi! :)

   Poista
 3. hei, mistä tuota Riviera Maisonin nauhaa mahtaisi saada tilattua? Ihania kuvia ja tunnelmia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuisku! En kyllä osaa sanoa, nimittäin Riviera Maisonia ei vissiin saa myydä nettikaupoissa, muutakuin heidän omassaan. Se oli muistaakseni 2,90 e/metri ja ostin sitä Kokkolan sisustusliike Zinnasta :)

   Poista