tiistai 13. marraskuuta 2012

Tuunaamisen tulos

Kuten aikasemmin kerroin päätin tuunata mustat kynttilänjalat. Kynttilänjalat on tosi upeat, mutta kun ne eivät oikein sopineet mihinkään värinsä puolesta. 

Alkuperäistilanne oli siis tämä...
Ja tulos on tässä...

Todella onnistunut tuunaus vaikka itse sanonkin! En olisi uskonut et spray maalilla saa niin hyvän ja kiiltävän lopputuloksen! 
Maalina minulla oli siis tuota kromin väristä settiä ja voin kyllä suositella!

Mukavaa loppu viikkoa!

Terveisin

Fanni Pauliina

13 kommenttia:

 1. Aivan huikea muutos :) Kertoisitko tarkasti maalin nimen/merkin ja mistä sitä saapi, minkä hintaista on? Mulla on sellainen lattiamallin korkea musta puinen kynttilänjalka ollut varastossa vuosia ja saankin siitä upean tuolla menetelmällä, kiitos huippuvinkistä!!
  K i i t o s <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin maalin Kalajoen tuontitukusta. Luulisin että sitä saa kyllä ihan mistä vaan rautakaupasta. Merkki on tuo Maston ja väri chrome. Ja kaikista parasta se oli kotimainen! :) Hinta oli muistaakseni vähän päälle 10 euroa mutta luulisin että tuolla suihkauttaa vielä muutakin kun nuo mitä jo maalasin. Seuraavaksi suunnitelmanani olisi spreijata musta peili :) Ulkona päästelin. Yhteen kohtaan tuli ruma valuma mutta käänsin sen sitten takapuolelle, että kannattaa olla tarkkana etäisyyden kanssa. Ei muutakuin maalikaupoille! :)

   Poista
 2. Onpa hieno lopputulos! Olenkin monesti miettinyt että minkälaista jälkeä saa tuollaisella spraymaalilla. Olipas kiva että sinä testasit tätä, tulee mullakin käyttöön johonkin projektiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin testaamaan! Sulta onnistuu varmasti kun sait siitä tuolistakin niin upean <3

   Poista
 3. Oho! Tulipa tosi upeat!:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekkin ihan huippu tyytyväinen. Noiden jälkeen tuli oikein vimma päälle että pitäisi kaikki väärän väriset spreijata! :)

   Poista