keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Uusi valaisin katossa

Aikaisemmin kerroin hankkineeni uuden kattovalaisimen!
No sehän saapui viikko pari sitten ja nyt saatiin ruuvattua se kattoon. 
Voin kertoa, että oli harvinaisen veemäinen homma! Ei sitten millään meinattu saada sitä suoraan, kun se roikkuu kolmen vaijerin varassa. No suht. suorassa se nyt viimein on ja kertakaikkisen upea!

Antaa kuvien puhua puolestaan! :)
Loppuviikosta laitan lisää kuvia niin saatte käsityksen kokonaiskuvasta!

Mukavaa loppu viikkoa!

Terveisin 

Fanni Pauliina

7 kommenttia:

 1. Eikös ne kaikki kattolamput hankalia laittaa kattoon. Kaunis siltti. Mulla on vielä keittiön kattolampu hankimatta, mutta meillä on vinokattokin. T:) Koralli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä se tosiaan vähän vaikuttaa! :) No ajan kanssa :)

   Poista
 2. Yksi sana riittää kuvailemaan tätä... U-P-E-A :)

  VastaaPoista
 3. Hei, miten saitte lampun kattoon kiinnitettyä? Ostimme juurikin nimittäin tismalleen samanlaisen lampun ja oletimme että siinä olisi normaali "koukkukiinnitys" mutta ilmeisesti lamppu pitää ruuvata ihan itse kattoon kiinni? Saitteko lyhennettyä sähköjohtoa, kun tuo kantaosa näytttää olevan niin pieni, että mitenköhän sen ylimääräisen johdon saa tungettua sinne sisälle? Lamppu todella on upea mutta nyt mietimme, että joudummeko kutsumaan paikalle sähkömiehen kun ainakin tällä vaikuttaa siltä, että emme itse hommasta selviä :D Kiitoksia paljon, jos viitsit vastata viestiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin anteeksi kauheasti kun vastaamisessa on kestänyt näin kauan!

   Ja kyllä se lamppu oli NIIIN VEEMÄINEN saada sinne kattoon että meillä meni siinä useampi tunti ja monta ärräpäätä! Mieheni on onneksi koulutukseltaan sähkömies joten ei tarvinnut ammattimiesta hankkia.

   1. Älkää kootko lamppua ennen asennusta kattoon. Se on paljon helpompi asentaa kattoon ja saada SUORAAN (mikä oli ihan helkutin hankala homma). Minähän ohjeista huolimatta ensin kokosin lampun ja laitoin kaikki ristallit roikkumaan ja sitten alettiin tyyräämään sitä kattoon. Sitten miehellä meni hermot kun ei tosiaan saatu sitä suoraan ja otettiin se lasikupu ja ristallit pois.

   Mieheni ihmetteli myös tätä koukku kiinnitystä. Meillä oli sattumalta toisesta lampusta jäänyt ns. sokeripala mihin hän kiinnitti johdot ja ruuvasi kattoon sen kiinnitys homman mikä siinä oli. Mieheni myös katkaisi johdosta ainakin metrin pituisen pätkän ja kiinnitti sen uudelleen kun eihän sitä millään olisi saanut laitettua sinne alle piiloon.

   Jos teillä ei ole kokemusta sähköhommista niin suosittelen lämpimästi ammattimiehen hankkimista!

   Ilmottelehan miten kävi! Toivottavasti tästä oli jotain apua!

   Mutta lamppu on kyllä täydellisen upea heti kun sen saa kattoon ja valaisee aivan ihanasti ja kirkkaasti! :)

   Poista