maanantai 22. lokakuuta 2012

Partylite laatikkojen sisältöä

Moro!

Nyt sain aikaiseksi päivittää blogia. Teidän blogeja olen kyllä käynyt lukemassa, mutta omaani en ole saanut aikaiseksi päivittää. Kuvia olen kyllä räpsinyt, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa kuvia koneelle :)

Stockkan pakettia olen odotellut kuin kuuta nousevaa, mutta se ei ole vielä tullut :(

Net.anttilan paketti saapui viime viikolla mutta mattokin on vielä pussissa ja lamppu kokoamatta. Riisinkeitin on kuitenkin koeajettu ja voi hitsi miten hyvää riisiä tuli! Rakastan yli kaiken kiinalaista ruokaa ja eritoten sitä heidän tekemää riisiä <3 Ja Methodin pesuaineilla on siivonnut ihan onnessani. Ne on ihan huippuja ja tuoksu valtavan hyvä!
 Mutta sitten itse asiaan. Eli suurin osa Partyliten paketeista on vielä esittelemättä, eikä tässäkään ole vielä kaikkia! Mutta annetaanpa kuvien puhua puolestaan :)


 Tälle tipulle on myös punainen kaveri :)
 Kielletty Hedelmä -sarjan tuotteet ovat aivan huumaavan tuoksuisia ja näteissä purkeissa.
Harmi vain kun musta ja punainen eivät nyt sytytä minun silmääni...

 Alppimaja -somisteet ovat todella mieleeni. Ne ovat siis nuo puisen näköiset kolme erikokoista kynttilänjalkaa. Niissä päällä partyliten Led-pilarikynttilät. Ne ovat tosi aidon näköiset ja kivat kun ne voidaan säätää ajastimella syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan.
Tällaista tällä kertaa! Täytyykin alkaa virittelemään tässä fb-sivuja ja ehkäpä laitetaan pystyyn Partylite arvonta! :) Kertokaahan mitä te haluaisitte arvonnasta voittaa? Laitetaan heti useampi palkinto jakoon!

Terveisin

Fanni Pauliina

11 kommenttia:

 1. Kauniita tuotteita.
  Nuo toisessa Partylite kuvassa olevat tuikkulyhdyt ovat kauniit.
  Ne joissa on valkoinen kukkanen jalassa:)

  VastaaPoista
 2. Nuo symmetria-somisteet ovat olleet jo pitkään täällä haaveena.

  VastaaPoista
 3. Nuo on aivan ihanat nuo lasi vaasit mihin saa sisälle koristetta! :-)

  VastaaPoista
 4. Aika tutun näköistä... itse availin viime viikolla alotuspakettia ja tällä viikolla odottelen edellisten kutsujen paketteja saapuvaksi... Alppimajaan olen aivan rakastunut, tuo trio löytyykin jo ja se laakeampi pitäis tulla tällä viikolla... ja samoin pitäis tulla Lumottu metsämaa... Kyllä se vaan niin tuntuis olvan, että kun näihin hurahtaa niin hurahtaa sitten kunnolla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä täällä on kans ihan hurahdettu! On ne vaan niin ihania <3

   Poista
 5. Kyllä paketeista löytyy vaan samanlaisia tuotteita, omani on hieman erillainen mutta silti ihana :) sais vaan esittelyitä järjesteltyy, meinaa olla vähän puun takana ne.

  VastaaPoista