maanantai 29. lokakuuta 2012

Lahja idea isäinpäiväksi!

Vuosi sitten hankein rakkaimmalleni 1-vuotis kihlapäivän kunniaksi Dolce & Gabbanan digitaalisen rannekellon. Mieheni on "hifistelijä" tykkää tekniikasta ja niin edelleen joten päädyin sitten hankkimaan tällaisen digitaalisen kellon. Vaikka itse olisinkin ehkä halunnut hankkia kunnon bling bling kellon. Tämä onkin ollut hänelle todella mieluinen ja lähes joka päivä kädessä :)Taakse olen kaiverruttanut ikuisen rakkauden tunnustuksen! Ehkä hiukan korni, mutta totta joka sana.
Kihlapäivänä meillä on 12.12.2010. Tänä vuonna tulee siis taivalta täyteen kaksi vuotta
12.12.2012. Olisi ollut ihan täydellinen hääpäivä mutta harmi kun ei sattunut lauantaille :)

Itse kosinta oli unohtumaton. Olemme kovia saunomaan ja sauna on ainakin minun miehelleni sellainen paikka missä avaudutaan ja keskustellaan asioista syvällisesti. Onko se sitten, että kun keho puhdistuu niin samalla puhdistetaan mieltäkin.

12.12.2010 se sitten tapahtui. SE kysymys mitä olin odottanut ja ehkä hieman vihjannutkin. Aatamin asussa mieheni polvistui ja kysyi tulisinko hänen vaimokseen. Ja vastaushan oli selvä! :)
Saunan jälkeen paistettiin takassa makkaraa ja ihmeteltiin yhteistä tulevaisuutta. 

Sellainen oli minun kosintani! Ei mitenkään yltiö romanttinen vaan todella aito ja suomalainen! :)

Olisi hauskaa jos tekin voisitte kertoa kosinnoistanne :)

Rauhallista maanantai iltaa!

Terveisin

Fanni Pauliina

4 kommenttia:

 1. Voooi, täällä vasta odotellaan (ja toivottavasti ei nyt ihan nurkan takana kolkuttele :D). Meillä vasta kolme vuotta yhteistä taivalta takana. :)
  Mutta sitten jonain päivänä kun se toivon mukaan osuu kohdalle, haluaisin saman tyyppisen "juhlahetki arjen keskellä" -kosinnan. Ei mitään äklöromantiikkaa, vaan meidän näköinen tavallinen kosinta. :) Eiköhän tuo mieheke sen itsekin tiedä, että tällaista toivon, mutta veikkaan että siinä vaiheessa kun minä olen valmis marssimaan alttarille, mies vasta totuttelee yhdessäasumiseen! Sen verran hitaastilämpiävää tyyppiä tuo mun.. <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kyllä se sieltä tulee! :) Samanlaista elämä on oli kihloissa tai ei! :)

   Poista
 2. Kiva tarina :)) Mäkin tykkään saunoa, mutten pystyy avautumaan, ku pitää keskittyä olotilaan, että milloin alkaa olla happi heikko ja pitäis mennä jäähtymään :)
  Meillä mä kosiskelin karkauspäivänä. Ei mitään romanttista sekään, vaan enemmänkin huumorilla maustettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! <3 Musta on niin hienoa että naisetkin kosii! :)

   Poista