sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viikonlopun meny

Eräänä viikonloppuna mieheni toivoi kovasti, 
että tekisin täytettyä kanaa lisukkeilla. 

Eli ei auttanut muutakuin lähteä kauppaan.
Pakkashyllystä nappasin pakastetun broilerin kun tuoretta ei ollut saatavilla.
Sulatin sitä yön yli jääkaapissa.

Kana kannattaa viruttaa vedellä ja kuivata hyväksi talouspaperilla.
 Nahan ja lihan väliin tein yrttivoin.
 Tässäpä siis ainekset:
voita, valkosipulia, suolaa ja pippuria sekä tuoreita yrttejä
 Kanan sisälle laitoin vielä sitruunalohkoja.
Kanasta irtoaa paistaessa ihania mehuja ja ne imeytyvät ihanasti kauden vihanneksiin, 
joiden osaa tällä kertaa esitti:
peruna, bataatti sekä pikku porkkanat.
 Setti uuniin 1 1/2 tunniksi ja voilá!

Jälkiruaksi tein valkosuklaa pannacottaa koristettuna oman maan vadelmilla.
Ja kyllä oli herkkua!

Terveisin

Fanni Pauliina

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta, täytyy ehdottomasti koettaa joskus. :-) Kana ruokia teemme paljon mutta tämä olisi vaihtelua kovasti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi suosittelen! Se on todella maukasta :)

      Poista