maanantai 24. syyskuuta 2012

Konsultin hommat haltuun!

Aloitin siis hommat itsenäisenä partylite konsulttina! 
Aloituspaketti saapui viikko sitten.
 Kuvitelkaa! Nämä kaikki minulle ja ihan ilmaiseksi! Paitsi 3 tuotetta
jotka sain -50%! Olen edelleen ihan innoissani :)
 Olen niin onnellinen tästä hommasta. Se tuntuu arjen keskellä jotenkin ihan loistavalta
hengähdystauolta.

Onko siellä lukijoiden joukossa suoramyynti konsultteja?
Oletteko tykänneet hommasta?

T. Fanni Pauliina

15 kommenttia:

 1. Itse toimin Perfect Homen konsulttina. Olen tykännyt tosi paljon, kivaa vaihtelua kotiäidin arkeen! :) Ja konsulttina kun saa hyviä etuuksia, tuotteita halvemmalla/ilmaiseksi, kellepä ei sellanen kelpais? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan oikeassa! Minkäslaiset edut perfect homella on aloittajalle? Pitääkö maksaa aloituspaketti vai miten se toimii?

   Poista
  2. Kun alottaa konsulttina, niin kotiin tulee tosi kattava paketti (arvo jotain 700 €). Sit kun on myynyt 3000 €:n edestä tavaraa, saa nuo aloituspaketin tuotteet omakseen. Etuihin kuuluu myös se, että jokaista tuotetta voi ostaa yhden kappaleen -50 % hinnalla, ja uutuustuotteita tulee konsultille ilmaiseksi myynnin mukaan. Aloituspaketista pitää pulittaa pienehkö summa. Partylitellä onkin paremmin ton suhteen, ettei konsultilla tarvii maksaa siitä..

   Onnea sulle myynteihin! :)

   Poista
 2. Minä puolestani toimin Living and Room -sisustustuotteiden parissa! :) Harrastusmielessä eli päivätyön ohella kutsuja pidän ja otan vastaan irtotilauksia. Omaa kotia saa sisustaa edullisemmin, tapaa uusia ihmisiä ja itse saa määrätä työtahdin! Mukavata sanoisin ja voin kyllä suositella lämpimästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä niin mukavaa hommaa! Entäs minkäslaiset edut living and roomilla on aloittavalle konsultille?

   Poista
 3. Näyttäisit niitä ihania tavaroita meillekin.
  Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin postaukset niistä tuloillaan! Pysyhän linjoilla :D

   Poista
 4. Kiitos, odotan innolla.

  VastaaPoista
 5. Löysin juuri blogiisi ja voi ei, miten ihana se onkaan! Itse parhaillaan harkitsen PartyLiten konsultiksi ryhtymistä, mutta lopullista päätöstä en ole vielä tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suosittelen kyllä! Hetkeäkään en ole katunut! Ihana lisätienesti sellaisen asian parissa mikä on intohimo! Ja saat itse määritellä työajat :)

   Poista
  2. Kiitos suosituksesta. Itseasiassa kävin eilen päällikön luona ja kaikki aloitusjutut on nyt tehty... hieman mua jännittää miten alan niitä varauksia saamaan, mutta ehkä tämä tästä. Toimin siis Kotkassa ja jos joku sulta mahdollisesti kyselee täällä päin toimivaa konsulttia niin mua saa suositella. :)

   Poista
  3. Voi miten hienoa! Onnea matkaan ja ilman muuta suosittelen! :) Mukavia kynttiläkutsuja <3 Ehkäpä me törmätään sitten joskus partylite konferensissa! :D

   Poista
 6. Itse toimin Oriflamen edustajana ja siis yleisesti nämä edustajan/konsultin hommat on aivan mahtavia! Saa tutustua ihaniin ihmisiin, saa vaihtelua arkeen ja tietysti ne ilmaiset tuotteet ja lisäansiot ovat mahtava plussa asiassa.
  Mahtavia kuvia olet saanut aikaiseksi ja onnea uudelle uralle ja tervetuloa meidän itsenäisten edustajien joukkoon! Kaikki edustajat ovat tietyiltä luonteepiirteiltään samanlaisia sen olen oppinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Serkkuni toimii myös Oriflamen edustajana. Olen kyllä tykännyt tosi paljon! Ihanaa vaihtelua arkeen ja edut päälle! :) Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 7. Ite oon PartyLiten ja Oriflamen edustaja. Toistaseks ollu ihan omana ilona kaikki :)

  VastaaPoista