torstai 30. elokuuta 2012

Olkkarista

Olkkarissa vaihtelin vähän järjestystä ja tempasin mustat paneeliverhot ikkunoihin. 
Tarkoituksena olisi hankkia valkoiset verhot, mutta kun en oikein vielä tiedä että minkälaiset :)

En ole tyytyväinen meidän olkkariin. Siitä puuttuu jotain. Ikkunatkin pitäisi maalata kun innostuisi.
Onko teillä jotain ideoita meidän olkkariin?

Tai sitten siellä on liikaa jotain :D
Tällä kertaa laitoin symmetria somisteeseen kaapissa lojuneen helmikaulakorun.
Tykkään tästä tyylistä kovasti <3

Varsinkin tämä päätyseinä.. Mitä te tekisitte sille? Keittön pöytä on ja pysyy tuossa. Muru ei oo luvannut enää vaihtaa mulle lampun paikkaa! :D
Stone jakkara on toiminut nyt sivupöytänä. 
Päälle olen laittanut Pentikin ihanan timanttipuun :)


Tämän syksyn väreihin kuuluu ehdottomasti lilan eri sävyt.
Armas arteeni Bourgie <3

Touhuntäyteistä torstaita teille <3

Minä kävin aamulla laittamassa ripset ja nyt suunnataan kaupunkiin neidin (1 v 3 kk) 1-vuotis kuvaukseen! :)10 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia! Ihanan ylellisiä juttuja :)

  Tuosta olohuoneesta mulla tuli päällimmäisenä mieleen juuri noiden ikkunapokien maalaus. Se varmaan raikastaisi paljon ilmettä. Ja sitten tuli mieleen ajatuksena jos tuon ristikon ottaisi pois? Kun on muutenkin koristeellisia tapetteja ja koriste-esineitä, voisi se vähän yksinkertaistaa ilmettä.

  Mitäs teillä on tuolla vastakkaisella seinällä mistä olet kuvannut keittiönpöytää päin? Voisiko tv-taso olla siellä? Ja kääntäisit sohvan sitä kohti jolloin sohva rajaisi alueen keittiönpöydästä olohuoneeksi?

  Nämä vaan tuli mieleen! :) Kato alkaa olla oman olohuoneen järjestys niin monesti vaihdettu että pitää puuttua toisten olohuoneisiin! ;)
  Kaunista teillä jokatapauksessa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkeistä J <3

   Ikkunapokien maalaus kyllä todella raikastaisi tilaa ja tekisi valoisemman :) Ehkäpä otan sen viikonlopun projektiksi. Ristikoiden poistamista en ole edes ajatellut, mutta siinä on kyllä totuuden perä! En kyllä tiedä raaskinko hävittää niitä kun ne kuuluvat jotenkin niin talon ilmeeseen mutta ehkäpä maalaisin nekin sitten samalla valkoisiksi :) Mutta täytyy odottaa että kelit viilenee nimittäin meillä on nyt ihan kamalasti kärpäsiä ja ne syöksyy sisälle salamana jos menen ikkunoita avaamaan :D

   Huonekalujen uudelleen järjestämistä olen pohtinut myös kovasti. Siinä tulee vastaan nämä onnettomat kotiteatteri laitteet. Laitan vielä lisää kuvia kun joudan, mutta sillä seinällä mitä tarkoitat on ikean lack hyllyjä ja tv-taso siihen seinälle mahtuisi mutta kaiuttimet eivät. Eli siis miesten syyksi voi tämänkin laittaa.. 60 tuuman tv ja jumalattomat kaiuttimet hankailoittavat vakavasti mun sisustusta :D :D Sitten oon kyllä miettinyt että jos sohvan siirtäisi tapettiseinälle ja tv:n ikkunaseinälle mutta sitten ikkunat menee peittoon kun tuo tv on niin valtava ja siitä ei luovu mies, enkä minä :D

   Kiitos vielä kaikista vinkeistä! Sain taas uutta puhtia olkkarin kuntoon laittamiseksi :)

   Poista
 2. Ei ole vastauksia kysymyksiisi, mutta toteamus että on niin kauniita tavaroita sinulla ja kaunis näkymä ikkunasta ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maisema on kyllä minunkin mieleeni! Niinä vuoden aikoina kun puut ovat paljaana ja risukot matalana niin näkyy kauniisti vieressä menevä joki jossa on pieni koski :)

   Poista
 3. Aivan iki ihana tuo helmi systeemi :-) Ja tuo seinä on niiiin ihana, mahtava tapetti! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana koti teillä ja kauniita esineitä,
  itse olen aina ollut kova pyörittämään kalusteita mutta nyt meidän kodissa ei siihen mahdollisuutta.
  Toki ikkunat maalamalla saa jo muutosta ja mahdollisesti poistaisin myös ristikon kun näkyy tuo maisema olevan huikean kaunis =o) onko ikkunassa ruskeat rullaverhot ? ne poistaisin ja laittaisin verhoiksi runsaat ja ylellisen näköiset silkkiverhot värinä voisi olla kulta tai sitten se sinun lilan sävy, Stoccalta löytyy kauniita valmisverhoja. Ja vielä mahdollisesti verhot voisi olla ns. liian pitkät, peittäisi ainakin toistaiseksi ikkunanpokiakin.

  Ihana koti teillä =o)

  T Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina neuvoista!

   Rullaverhot ovat mustat ja ikkunoissa vain sen takia että voi katsoa tv:tä (kamala kun saa semmosen käsityksen että meillä katellaan vain tv:tä :D :D). Aurinko nimittäin paistaa päivällä suoraan olkkariin. Olen kyllä ajatellut vaihtaa ne valkoisiin niin ne istuisivat vähän paremmin. Minä olen haaveillut sellaisista valkoisista verhoista niinkuin vanhoissa kartanoissa, missä on sellaiset tupsutkin! :) Kultakaan ei olisi yhtään hassumpi vaihtoehto :D Pitääpä mennä tarkastamaan stokkan valikoima!

   Kiitos Nina <3

   Poista
 5. Mitä tekisit päätyseinälle? Vaihda pöytä toisinpäin. Ota sivulta kaikki pikkutavarat pois. Kello pois seinältä ja peilit rinnakkain.Nyt pöydän ympärillä on liikaa tavaraa......ovat silti kauniita,mutta ehkä johonkin toiseen paikkaan.
  Älä laita peilejä liian alas /ylös. Itse pyysit ohjetta. :-D
  äitimuori

  VastaaPoista