maanantai 6. elokuuta 2012

Kynttiläkutsut

Onko Partylite teille tuttu?

Minulle on, mutta viime vuosina en ole käynyt kutsuilla vaikka työkaverit järjestävät kynttiläkutsuja harvasen viikko. Nyt kuitenkin innostuin emännöimään (olin kyllä huono emäntä kun vain keräsin tilaukset). Myyntiä tuli niin mukavasti ja tuotealennuksien takia saatoin vähän innostua liikaa! Nämä kuitenkin päätin kotiuttaa meille :)

Nämä klassisen tyylin somisteet olivat hyvässä tarjouksessa, sekä nuo kukkakipot tuikkiville. Tässä kuvassa muutenkin niin ihana tunnelma :)
Lisäksi tähän sarjaan kuuluu myös sellainen teekannu mihin laitetaan tuoksuöljyä ja sitten pirtti tuoksuu hyvälle <3


Näistä olin hankkinut aikaisemmin tuon pienimmän. Ne olivat tulleet myös nyt alennukseen, mutta tietysti sitten loppuneet. MUTTA kiitos ihanan konsulttini hän onnistui hankkimaan minulle esittely käytössä olleet keskikokoisen sekä ison symmetria somisteen <3
 Näiden kanssa saa käyttää luovuutta :)

Emännän etuutena sain kaupan päällisiksi näistä tämän keskikokoisen lyhdyn. Lisäksi sain tilata myös kaksi normaalihintaista tuotetta - 50 % 

Tulihan sitä ostettua myös tuikkivia ja pilarikynttilöitä :)

Nyt täytyy vain malttaa odotella muutama viikko että tuotteet saapuvat. Syyskuussa tuleekin sitten uusi kuvasto ja toivottavasti uusia ihania tuotteita :)

Onko teillä kokemuksia Partylite tuotteista? :)

Tuotteisiin pääset tutustumaan täältä
(kuvat lainattu täältä)

5 kommenttia:

 1. Partyliten tuotteet ovat kauniita (tai moni on), mutta en ole raskinut ostaa kuin yhden seinä"jutun" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta taso ja laatu eivät aina kohtaa partyliten tuotteissa. Monet somisteet ovat minun mielestä laatuunsa nähden ihan kamalan kalliita. Onneksi sattui nyt hyvät alennukset :)

   Poista
 2. Mä rakastan pl kynttilöitä, varsinkin shampanjatuoksusta :P Anoppeli aina vähän väliä niitä minulle kantaa :)Enpä tiedenkään raaski sitten polttaa. Pistän usein vaatekaappiin, sit tuoksuu koko kaappi hyvälle. (en tietenkään palavana) :))

  VastaaPoista
 3. Sama homma! Monesti laitan kynttilöitä kaappeihin ja tuoksu on taivaallinen <3 Täytyy testata tuota shamppanjan tuoksua. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on töissä paljon jälleenmyyjiä, ja usein selailen heidän kuvastoja ihastellen. Välillä kauhistuttaa ne hinnat, mutta ne tuotteet on vaan niin kauniita. :) Ja minusta ainoat kunnon tuoksukynttilät on PartyLiten! Muut ei pääse samalle tasolle. :)

  Aloitin pienen tauon jälkeen uuden blogin, tule ihmeessä kurkkaamaan jos ja kun ehdit: janinamarian.blogspot.fi :)

  VastaaPoista