lauantai 10. maaliskuuta 2012

Viittä vaille valmis porras aula

    Voi onnenpäivää! Nyt ne on maalattuna! 
Olen niin onnellinen! Joka kerta kun kuljen portaiden ohitse täytyy hetkeksi jäädä ihailemaan <3
Kuinka ihanan valkoiset ne ovatkaan!

Kolme maalikerrosta se vaati. Lupaan laittaa piakkoin kuvia myös yläkerran aulasta :)

Tässä nyt ennen ja jälkeen kuvat :)

Ennen.....

ja....

jälkeen <3

Pahoittelen kuvien huonoa laatua! Koitan räpsiä huomenna päivän valolla parempia :)
Valitsimme alumiiniset jarrulistat jotka estävät kaatumista ja suojaavat myöskin vanhojen portaiden reunoja kulumiselta.
Porrastasanteet olivat niin huonossa kunnossa ja epätasaiset että siihen ei kittaukset olisi auttaneet, joten päätimme laittaa päälle harmaavalkoisen laminaatin. 

Päätimme myös paneloida seinän, koska taloon on aikoinaan rakennettu uusi kuisti ja sen jäljiltä tälle seinälle oli jätetty ikkuna josta ei luonnonvalo paljon paistanut :D Nyt sekin on piilossa ja silmä lepää!
Kulmalistat antavat portaille ihanan lisähohdon <3
Ja mitäs elämä olisikaan ilman tilpehöörejä! <3

White Coastin pakettikin on kerennyt lojua lattialla jo melkein viikon enkä ole kerinnyt tehdä siihen lähempää tuttavuutta! Nyt vihdoin oli aikaa ja taas kerran ihania ostoksia. En arvannut että tuo kalenteri on noin iso ja se on aivan ihana <3 Ja hei, se on käytännöllinen! :D
Lasikippo sai ihan uuden elämän pienellä sisustustarralla. Nythän on sitten pakko ostaa karkkia! :)

Olen niin helpottunut että tämä remppa on nyt ohi ja talokin siivottu. Huomenna onkin superpyykki päivä! 

Ja kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette lopputuloksesta :)

Nyt hyvää yötä <3

28 kommenttia:

 1. Voe mavonsilimä, miten kivat portaista tulikaan! Valkoisen ja alumiinin yhdistelmä toimii todella kivasti. Tykkään, tykkään, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh!! Eikö toimikki!? Oon niin mielissään! :D

   Poista
 2. On kyllä mahtava muutos ja tuo alumiini muuten natsaa myös tosi hienosti tuohon :)

  Ja mitä elämä olis ilman tilpehöörejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tilpehöörit on ihan parhaita <3

   Poista
 3. Aivan ihanat!
  Minulla nyt joku valkea/hopea vaihe ja eilen käytiin tapettia ja lmappua katsomassa remonttiin tulevaan huoneeseen. Ihana tuo valkea, niin puhdas ja rauhallinen tunnelma.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taitaa olla ihan sama vaihe! Mutta ne mätsää niin kauniisti toisiinsa :) Puhdas ja heti kuin uusi!

   Poista
 4. Hienot tuli! Meillä täällä vielä samanlaiset rumilukset odottavat maalikerrosta.

  Maalasitteko portaat itse, vai oliko teillä oikea maalari hommissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän yläkerrassa ei ollut minkäänlaista kaidetta niin sinne mies pisti kaiteen pystyyn. Sitten hiottiin ja maalattiin ensimmäinen maalikerros. Sitten mulle tuli mieleen että vois maalata samoilla tulilla yläkerran mäntyovet, joten otettiin yhteys tuttuun maalariin. Ja päädyttiin sitten siihen että hän maalasi portaatkin loppuun.

   Muut hommat ollaan sitten tehty itse, paneloinnit jne. Listat on vielä laittamatta kun tarvii appiukon koriste naulapyssyä :)

   Tsemppiä koitokseen! Viikko siinä meni kun kolme kertaa maalattiin. Ja se maali mitä meillä oli kuivu tosi nopsasti, että seuraavana päivänä pystyi ihan hyvin jo kävelemään :) Ja maalattiin kaikki kerralla.

   Poista
 5. Tosi hieno! :D Muutos on mielettömän hyvä!

  VastaaPoista
 6. UPEA muutos! Teillä on kyllä kauneimmat portaat mitä oon kuunaan nähnyt! Ja tuo koko kokonaisuus on aivan mieletön, harmaa laminaatti porrastasanteilla ja nuo listat ja kaikki! Huikean kaunis lopputulos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina aivan ihanista sanoista <3 Tuli melkein tippa linssiin <3

   Poista
 7. Siis aivan valtavan hieno tuli. Ihanan valoisa! :)

  VastaaPoista
 8. Vau miten hienot raput, luulisi niiden olevan ihan ihka uudet <3

  VastaaPoista
 9. Tosi upea lopputulos, ero on niin kuin yöllä ja päivällä. Ilme raikastui kertaheitolla. Yhdyn Janinan sanoihin, kauneimmat portaat mitä oon nähnyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Tulee niin hyvä mieli kaikista teidän ihanista kommenteista!

   Poista
 10. Vau, todella hienot tuli! Sinulla on muutenkin todella kaunis blogi :) Pakko liittyä jäseneksi! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan mieletön tuli lopputuloksesta! Kyllä kannatti sipaista maalia pintaan. :)

  VastaaPoista
 12. Ihana muutos portaissa! Minä olen haaveillut samasta jo vuosia, mutta kun pitäisi saada aikaiseksi...En sitten tiedä, uskaltaako ihan valkoista laittaa, kun ollaan niin kovia kolhimaan joka paikkaa, että menee ehkä äkkiä ruman näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ensin mietittiin että josko olis petsattu vaan tummemmaksi mutta kyllä oon niin tyytyväinen että valittiinkin väriksi valkoinen :) Vielä ei onneksi oo kolhuja tullut ja nuo reunalistat suojaa kulmia kulumiselta. Raportoin jos alkaa maalit lohkeilla. Kyllähän se on aikamoinen projekti mutta kannattaa kyllä :)

   Poista
 13. Upeat noista portaista tuli ja ihanan värinen tuo laminaattikin! Huolisin tuon värisen lattian itsellenikin. Ei vaan viitti satsata kauheesti tähän asuntoon, kun on vuokra-asunto. Tokihan laminaatin voi viedä mennessään, jos johki muuttaa, mutta ei kyllä nyt ole laminaatti prioriteettilistan kärjessä. Vaikka se olisi niin ihana! <3

  VastaaPoista
 14. Kiitos! Minä vihaan yli kaiken tätä meidän alakerran punaista laatta lattiaa, joka on keittiössä ja eteisessä! Välillä ällötys menee ohi ja välillä se on oikein päällä. No näillä mennään :) Meillä tehdään 90 % varmuudella ens kesänä yläkerran remppa ja sitten sieltä lähtee muovimatot mäkeen ja samaa laminaattia laitetaan sinne kun portaisiin :)

  VastaaPoista
 15. Wau!

  Hei kertoisitko lisää yksityiskohtia miten toteutitte portaiden maalauksen. Kuinka tarkkaan hioitte, millä välineillä? Irrotitteko kaiteita tms? Millä maalilla maalasitte ja oliko käytössä pensseli vai telasitteko jotain?

  Sama projekti tulossa itselläkin ja jännittää aloittaa. Teillä lopputulos todella nätti!

  -Anna

  VastaaPoista
 16. todella hienot portaat! meillä on sama projekti edessä; ihan samanlaiset kaiteetkin. kuinka portaat käytännössä maalattiin; millä maalilla ja pitikö maalikertojen välillä hioa? ajattelin maalata portaat itse, säästäen näin kuluissa. lopputulos vain ei välttämättä ole sitten parasta "A-luokkaa" =D.

  Heidi

  VastaaPoista