keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Liljan kesäketkuttimet ála stockmann

Stockan lastenvaatteiden -20% päivät oli pakko käyttää hyväkseen ja tänään sain noutaa paketin postista! :) Vauvan vaatteet on niin ihania <3 Lilja täyttää siis kesäkuussa yhden vuoden ja nyt meneee 80 senttiset vaatteet. Ajattelin että paras pelata varman päälle ja tilasin kaikki vaatteet koossa 86. Osa oli kyllä ihan valtavia mutta onneksi kesämekot näyttivät sopivilta :)

Ballerina asu <3 Tämä taitaa olla kyllä sopiva vasta syksyn tullen.
 Nämäkin taitavat mennä vasta syksystä jos ei tapahdu jotain super kasvupyrähdystä :)
 Tämä mekko oli mamman suosikki <3 Aivan syötävän ihana <3
 Bodeja ei ole koskaan liikaa. Tämä koristeltu kukkasin :)
 Tämä mekko oli myös niin ihana :)

 Ja täytyyhän kesällä hattuja olla! Toinen on huivi :)

Ja täytyihän sitä nyt jotain pientä saada itsellekkin  Näiden tunnelmien myötä,
kauniita unia ja oman kullan kuvia
<3


13 kommenttia:

 1. Ihania hepeneitä pikkuiselle! Tykkään erityisesti tuosta Mayoralin mekosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikö ollutkin! :) Eihän niitä mekkoja voi olla koskaan liikaa! :)

   Poista
 2. Voi mitä ihanuuksia olet löytänyt. Poikalapsillekin on nykyään ihan kivoja vaatteita mutta välillä harmittaa ettei saa ostella tuollaisia prinsessajuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! H&M:llä on monesti paljon kivempiä vaatteita pojille kuin tytöille. Prinsessa jutut on kyllä ihania! :)

   Poista
 3. Näistä kuvista inspiroituneena meille haettiin ballerinapaita ja -hame tänään Stockmannilta! Nyt kun katselen tätä uudelleen niin tajuan että meillähän taitaa olla saman ikäiset tytöt, meilläkin neiti täyttää vuoden kesäkuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva! :) Lilja on syntynyt 7.6. Otitko missä koossa? Mua niin harmitti kun tilasin ne niin isoina.. en oikein tiedä mitä ajattelin! Tuntuu että toinen on jo niin iso!

   Poista
  2. Meillä Aino syntynyt 27.6. Ja minä otin kans koko 86, ajattelin että se 80 ois pahimmoilleen sopiva keskellä kesää kun ei ehkä edes pitkähihaista tarvi. Ehkä vähän harmittaa ettei saa nyt heti laittaa päälle mutta jos se sitten pitemmällä tähtäimellä ois parempi että otti isommat? :) Ja se hamehan vois ehkä jo mennä, eihän noi neidit taida vyötäröstä enää kasvaa, enemmin hoikkuvat kun alkavat liikkua enemmän ja enemmän!

   Poista
  3. Voi Aino on niin kaunis nimi! No se hame kyllä varmasti menee! :) No oot kyllä oikeassa tuossa koko asiassa, ja ehkä se sopii paremmin syksyyn muutenkin :) Mitäs temppuja Aino osaa? Joko kohta lähtee käveleen? Lilja on nyt muutaman viikon noussut tukea vasten seisomaan ja on kyllä niin peräänkahtottava! Suuremmilta kolhuilta ollaan onneks vielä vältytty mutta kyllä se pienen pylly on niin kovilla kun aina seisaaltaan tömäyttää pepulle :)

   Poista
 4. Meillä on nyt kävelyn ja pystyyn nousemisen harjoittelu jäänyt vähän vähemmälle kun on pitänyt kontata isoveljen perässä huoneesta toiseen leikkimässä. Hyvä vaan, jos pysyis sitten paremmin pystyssä kun ei liian aikasin opi :) Meillä kun yleensä kaadutaan suoraan selälleen niin että pää kopsahtaa lattiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kyllä se pää oon kovilla välillä täälläkin! No tsemppiä harjotuksiin :)

   Poista