tiistai 20. maaliskuuta 2012

Keittiö

Inhoan meidän keittiönkaappeja. Ovet sinänsä nätit ja suht. hyvä kuntoiset ikäänsä nähden, MUTTA kamalan väriset. Hyi.. Ovien maalausta oon suunnitellu, mutta inspiraatiota en oo vielä saanu. 

Nyt kun selailin muita blogeja ja siellä oli maalailtu keittiön kaapin ovia sain vihdoin kunnon energiavirran! Ovia on tosiaan yhteensä 19 kappaletta ja ne ovat aika isoja. Pitkä projekti edessäpäin mutta eiköhän se kannata!

No väliajalla päätin ottaa yläkaapeista ovet pois ja voi miten tuli valosempaa. Kaappien sisukset eivät ole ihan priima kunnossa mutta jospa sutasen niihinkin sitten uuden maalikerroksen :) Roinaa ja rompetta on mielestäni liikaa.
 Laitoin muuten sisustustarran meidän keittiön pöytään joka ei edelleenkään omista tuoleja :D
Tässä yksi rakkaimmista esineistäni <3

Mukavaa tiistaita!

P.S: Kohta voitais laittaa jotain arvontaa pystöön! :D

12 kommenttia:

 1. Mäkään en ymmärrä mitä meidän asunnossa on ajateltu keittiönkaappeja valikoidessa..huoh. Onneksi joillakin pikkuratkaisuilla saa uutta ilmettä ennenkuin oma asunto löytyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on! Pikkuratkaisut kunniaan. Haaveilen kyllä täydellisestä keittiörempsta mutta mun vaatimattomudella tulee kalliiks :D

   Poista
 2. Kivalta näyttää keittiö ilman yläovia :)

  VastaaPoista
 3. Luin että "arvontaa pyrstöön" ja purskahdin nauruun niin että työkaverit tuijotti kummastuen! :DD <3

  VastaaPoista
 4. Kivan näköistä kun irrotit yläkaapien ovet :)
  Kokeile maalata ensin yksi ovi ja laita paikoilleen luulen et sit inspiraatio iskee tehdä ne kaikki, sillä kun ajatusmaailma on monen oven maalamisessa niin sitä ajattelee työn määrää ja niitä työtunteja, joka usein ainakin minulla tappaa halun alkaa tehdä yhtään mitään..
  Minusta on kiva katsella kun monessa blogissa tai sisustuslehtien kuvissa on noussut tuo idea avohyllyistä..ja kiva niin pysyy hyllyt ja avokaapit siisteinä, meinaan kun tuppaa aina sellaisiakin tavaroita ilmestymään keittiön kaapeihin mitkä ei sinne kuulu...ainakin meillä :)
  Virkkasin eilen isoa pyöreää mattoa huohhh saisinpa kamerani pian, olisi kiva laitella kuvia tekeleistä :)
  Mukavaa tätä päivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat pian sen kameran. Kuvat tekee kuitenkin niin paljon :) Ja kiitos maalausvinkistä! Niin mun varmaan täytyy tehdä! :) Juu ja kun on avohyllyt niin pakko koittaa pitää tavarat kuosissa :)
   Ihanaa tätä päivää myös sinulle! :)

   Poista
 5. On sulla sitten tekemistä ;). Valostuu kyllä keittiö jo noinkin että olet poistanut ovet! Blogissani on sinulle tunnustus käythän kurkkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Vielä en oo alottanu mutta ajatuksissa on! :) Voi kiitos tunnustuksesta! Käyn katsomassa :)

   Poista
 6. Heippa löysin ihanan blogisi ja ensimmäinen lause jo tuntui niin tutulta. Mä niin inhoan meidän keittiötä ja haluaisin uuden !!! Ole onnellinen että saat keittiöstäsi upean pelkästään maalaamalla ovet ja mahdollista jättää vaikka avohyllyille tilaa, koska sinulla on kauniita astioita.

  T Nina joka haluaa uuden keittiön
  kurkkaa sinäkin minun blogiani valkoisiahelmia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh!! :D Keittiö on kodin sydän ja meidän kodin sydän tarvis kyllä kipeästi päivitystä. Oon koittanu tuunata tavaroilla mutta en tiedä onko siitä ollu mitään hyötyä! Minä käyn vastavierailulla!

   T. Fanni haluan myös uuden keittiön!

   Poista