tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivän tunnelmointia

Kyllä kuulkaas teki mieli leipoa jotain hempeää ystävänpäivän kunniaksi, mutta päätin pidättäytyä! Sen sijaan tein perinteistä ruokaa, lihamureketta ja perunamuusia! Mies tuntui olevan tästä hyvin otettu :)

Huomenna on ystäväni babyshower-kutsut ja olen tehnyt hänelle aivan ihanan vaippakakun! Poika on tulossa, joten sitä koristaa ihanat siniset nauhat. Leivoin myös ihan oikean kakun. Löysin omiin babyshowereihini Tiimarista vauvan vaunujen muotoisen kakun ja sitä käytin nytkin. Huomenna pitäisi vielä laittaa kermat päälle ja koristella sinisen sävyillä. Laittelen niistä kuvia kunhan vauva on "suihkuteltu" :) 

Tässä vähän kuvia kotoa. Vähän kiukuttaa kun tuntuu, että tuolla mun kameralla ei saa tarpeeksi houkuttelevia kuvia. Toki, vikahan on luultavasti kuvaajassakin, mutta kyllä täytyy laittaa järjestelmäkamera toivelistalle :)

Tämä kuva on meidän eteisestä, paremmalta nimeltään tunnettu orkideahuone. Orkideat eivät kylläkään nyt kuviin päässeet koska ovat niin kamalan näköisiä. Viime talven pidin niitä äitini (varsinainen viherpeukalo) vinkistä. Pitävät kuulemma hieman viileästä ja siitä että aurinko ei paista suoraan. Ja kaikki kukkivatkin todella upeasti viime kesänä. Viisi orkidea puskaa siellä nyt asustelee :)  Pidän todella paljon vaatekaapistamme. Se sopii täydellisesti tämän hetkiseen tyyliini. Myöskin seinällä oleva lamppu miellyttää minun silmääni. Sohva on etsinyt paikkaansa meidän talossa todella kauan. Se on Alvar Aallon suunnittelema, joten en missään nimessä aio hävittää sitä. Ainoa mikä siinä on vaivannut on tämä keltainen väri, mutta olen alkanut olla sinut tämän asian kanssa. Sohvan valkoiset röyhelötyynyt ovat H&M Homelta, alennuksessa 3 euroa kipale, peuratyyny on Ellokselta ja hieman piiloon jäävät valko-liila raitaiset tyynyt Hemtexiltä. Ihana kauppa, harmi että se sulki Kokkolan liikkeensä.

Kaksi osainen pöytä on tilattu Kodin ykkösestä ja maksoi vain 40 euroa. Ruukuissa on valkoisia koristekiviä ja kynttilät. Ne tuovat aivan ihanan tunnelman :)Tämä kuva on porrasaulasta. Lamppu oli todellinen löytö Kodinykkösestä. Alkuperäishinta 99,95 e ja muutama kuukausi sitten se oli tarjouksessa vain 49,95 euroa. Sisustustarran olen ostanut Ylivieskan Kärkkäiseltä ja se on jo yhden kirjaimen tiputtanut. Teksti on kuitenkin ihana.

 "Life isn't measured by the number of breaths we take, but by the Moments that take our breath away!"
Porrastasannetta koristavat Hobby Hallista hankitut lyhdyt, jotka olivat yllätys yllätys alennuksessa :D Tälle on siis hieman pienempi kaveri seuraavalla askelmalla. Lyhdyn nimi oli muistaakseni Lumikki.Ja sitten hypättiinkin takkahuoneeseen, joka toimii sulhasen työhuoneena. Kovasti toivon että saan laitettua tämänhetkiseen varastoon hänelle työhuoneen, jotta saadaan takkahuone toiseksi lököily huoneeksi :) Valkoinen riippuva kynttilähäkki on Villagesta. Joulupukki toi minun ilokseni Artekin upean takkakorin. Ja on muuten jämerä!

Palaillaan taas! Oli kiva huomata, että lukijoihin oli tullut lisäyksiä. Enemmän teen kyllä tätä omaksi ilokseni mutta kyllähän se nuoren mieltä piristää! Joten kiitos teille ja rakkauden täyteistä ystävänpäivää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti