tiistai 28. helmikuuta 2012

Vihdoin jotain vanhaa..

Rakas äitini innostui ostamaan Elsalina nimisestä mööbelikaupasta kaksi puolipyöreää valkoista pöytää. No hän sitten tuli onneksi järkiinsä ja ymmärsi että pöydät sopivat täydellisesti minun kotiini ja niinpä hän antoi ne minulle! Ja siellä ne nyt ovat <3 Vaihdoin avokin iloksi järjestystä olkkarin ruokailutila osiossa. Lamppu edelleen väärinpäin, jospa sen joku näppäräsorminen kääntäisi! :)

Olen aivan rakastunut näihin pöytiin! Eivätkö ne olekkin ihanat! Kellon lätkäisin kokeeksi seinään kun siinä sattui olevan naula suht. sopivalla paikalla.
 Olen ajatellut hankkia jotkut kauniisti kehystetyt peilit molempien pöytien päälle ja tietysti jotkut upeat valaisimet :) Mahdollisesti jotain hopeista.. Tai ehkä jotkut upeat kynttilänjalat? Mitä te tekisitte? Ehkä pöydän pääty seinään joku ihana sisustustarra? Pöydän alus huutaa valkoista mattoa, mutta ei toivoakaan vielä muutamaan vuoteen kun tuo neiti on niin kova sottaamaan ruokahommissa :D
Pöytiä voi myös käyttää näppärästi aputarjoilupöytinä kun on vieraita <3 Ketuttaa tämä kuvien hyvinkin heikko laatu! Mutta koitetaan kestää! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana uusi blogilöytö! Kauniita kuvia ja ihana koti teillä <3
  Liityin heti lukijaksi : )

  Mukavaa viikkoa,

  Kookos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada uusi lukija! Jokainen tekee niin onnelliseksi <3 Kiitos ihanista sanoistasi! Minäkin liityin sinun blogiisi! En kerinnyt vielä tehdä lähempää tuttavuutta mutta vaikutti oikein kivalta :)

   Mukavan energistä viikkoa myös sulle! :)

   Poista
 2. Kauniit pöydät, me like <3 :) hopeista kannatan, jotkut upeat kynttilän jalat kuulostaa hyvältä. Miksei jopa nuo mitkä siinä toisella puolella tällä hetkellä majailee? :)
  Sisustustarra päätyyn kuulostaa myös hyvälle idealle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydät ovat kyllä niin syötävän ihanat! Koitin katella sisustustarraa mutta ei löytynyt vielä mitään sopevaa! :) Ja lamput ehkä taisin löytää White Coastista :)

   Poista