perjantai 10. helmikuuta 2012

Liljan huone part I

 Kappas vain, sainpas laitettua kuvia pikku neidin huoneesta! Toinen puoli huoneesta on kovasti vielä vaiheessa ja uusi valkoinen mattokin jo matkalla! Päävärit valkoinen, vaaleanpunainen, rottingin ruskea ja harmaa. Ikävästi seinässä menee lämpöpumpun putket joka asennettiin viime kesänä, onneksi se on kuitenkin valkoisessa kotelossa :)
   Hyllyllä ihana tähti matkalaukku sekä somia ristiäis
 lahjoja

     Rottinki kiikkutuoli ja arkut Hobby Hallista, vaaleanpunainen 
skottiruutu viltti Zara Kids, pilkku laatikot Färg&Form
                     Tähtityynyt huuto.netistä, pyöreät tyynyt H&M Home, valkoinen päiväpeite        
ja viltti Ikeasta, sekä ruutuviltti ja tyyny Zara Kids. 
 Ihana tirolilais-mekko tuliaisena mummin ja pappan viime kesäiseltä Itävallan reissulta. Sopiva juuri neidin 1-vuotis synttäreille :)

Neidin sänky on edelleen äitin ja isin makkarissa ja siellä varmaankin pysyy. Eihän sitä pientä nyt raaski omaan huoneeseen viedä! Liljan huone on meidän makuuhuoneen vieressä, välissä vain kylpyhuone :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää! Meille tulossa samoja värejä prinsessan huoneeseen; vaaleanpunaista, valkoista ja hopeaa/harmaata :-)

  VastaaPoista
 2. Oon kyllä tyytyväinen <3 Kunnes neiti sitten alkaa tosissaan leikkimään ja tavarat on aina hujan hajan! :)

  VastaaPoista
 3. Niin, meilläkin lapset nukkuu olosuhteiden pakosta samassa huoneessa meidän kanssa, tilaa talossa kyllä olisi, mutta yläkerran remppa antaa odotuttaa=(
  Toisaalta ihanaa kun toiset tuhisee vielä lähellä, kyllä sekin aika sitten koittaa liian pian, kun ei enää vanhempien seura kiinnosta.
  Ihania juttuja olet valinnut neidin omaan huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on niin ihanaa kun toinen tuhisee siinä! Ja on jotenkin mieltä keventävää että kun avaa silmät niin näkee heti toisen :) Kasvavat vain niin kovin äkkiä! Kiitos :)

   Poista