maanantai 20. helmikuuta 2012

Aina on aikaa haaveilla.. Tällä kertaa kohteena Riviera MaisonKaikkihan ne on ihania vai mitä ootte mieltä? Ja ihanan kalliita :) Voi kun voittaisi lotossa!
Mukavaa iltaa teille :)


6 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu :) täältä löytyi ihana uusi blogi <3

  RM jutut on aina lähellä sydäntä! tuosta toka vikan kuvan lyhdystä täällä on haaveiltu, en oo vaan löytänyt Pohjanmaalta. Ehkäpä joku nettikauppa :)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos <3 Tervetuloa mukaan <3 Se lyhty on aivan ihana! Mutta sehän tässä on ikävintä että RM ei myy tuotteitaan nettikaupoissa, paitsi omassaan ja sitä en tiedä että paljonko maksaa. Jos olet Kokkolan suunnalta niinkuin minä niin kannattaa käydä sisustusliike Zinnassa. Sieltä voi tilata kaikkia RM tuotteita ilman rahtimaksuja :)

  http://www.zinna.fi/

  Ihanaa viikkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Täälläki uus lukija ilimottautuu :) Hyvältä näyttää teän koti ja blogi :) Mie olen sitte meleko laiska kommentoimaan mutta ihan varmasti käyn säännöllisesti täälläki :) Kiva ko löyty tämä sinun blogi <3

  VastaaPoista
 4. Moro Satu! Kiva saada sinut mukaan :) Itsekkin oon aika huono kommentoija! Onko sulla oma blogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei ole ommaa blogia :) Ainakaan vielä, koskaanhan sitä ei tiä jos joskus saa päähänpiston perustaa :D Muttei vielä kuitekkaan :)
   Oi että, teillä on kyllä tosi ihana ja kaunis koti, uutta ja vanhaa tai siis niinku sinun bloginimiki on, modernia maalaisromantiikkaa :) Me like very much (oon ihan suomalainen, piti vaan muka vääntää suomen-enklanniksi tuo lause :D)

   Poista
  2. Itsekkin tässä vielä kovasti harjottelen näitä blogin hienouksia ja sanastoa :D Kiitos paljon kauniista sanoista <3

   Poista